Egotrainer Egotest 

Kaikki EgoTestistä                                                                                                                              

Luonnesivuilla on runsaasti tietoa tyypistäsi eri elämänalueilla kuten

parisuhteessa, kasvatuksessa, uravalinnassa, työelämässä jne. Missä sinun tyyppisi on hyvä, missä huono. Mitä merkitsee pääalueesi pehmeys tai kovuus käytännön elämässä ja ihmissuhteissa? Miten sijoitut suomalaisten luonnekentässä? Mitä kansallisuutta muistutat eniten? Luonnesivujen avulla voit kehittää  itseäsi ja nostaa itsetuntoasi. Saat ohjeita, miten juuri sinun tulisi toimia hyödyntääksesi vahvuuksiasi ja varoaksesi huonoja puoliasi.

Tutustut  muihin tyyppeihin ja saat vinkkejä niiden tunnistamiseen, ymmärtämiseen ja käsittelyyn. Voit tunnistaa tyypeistä läheisiäsi ja osaat lähestyä heitä oikein. Miksi joku henkilö miellyttää tai ärsyttää juuri sinua? Saat tietoa työtehtävien luonnevaatimuksista ja  tyyppien välisestä henkilökemiasta, arvoista ja asenteista.  Osaat paremmin hallita ihmissuhteita ja kehität vuorovaikutustaitoja. Tunnistat henkilökemioista aiheutuvaa stressiä ja opit vähentämään sitä.

Huomaat, että kaikki ovat omalla tavallaan hyviä tyyppejä. Se on mielenkiintoista ja helpottaa elämääsi. Luonnesivuilla voit rauhassa tutustua ja perehtyä tähän mielenkiintoiseen aiheeseen.

Toisten arvioiden perusteella olet enemmän.

Yllätyt, miten hyvin toiset sinut tuntevat ja lisäksi kokevat sinut hyvänä tyyppinä. Yllätyt myös siitä, että luonneasioita voi oppia näin selkeästi ja nopeasti itsestä ja muista.

Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä enemmän olet oma itsesi. Toiset "palkitsevat" sen eleillään ja katseellaan ja elät terveenpänä ja menestyt.

Tilaa EgoTest