Egotrainer Egotest 

Kaikki EgoTestistä

Egotestissä saat tarkat arviot hyvistä puolistasi myös tuttavilta

Tuloksena on Minäkuvasi lisäksi Perusluonteesi. Näet tarkan Luonnekoodisi ja -tyyppisi sekä niiden merkityksen eri elämänalueillesi. Pääset Luonnesivuille oppimaan lisää..

Testin tekeminen alkaa

maksettuasi sen verkkokaupassa. Saat sähköpostilla tunnuksesi, joilla voit kirjautua koti- sivullamme sisään. Teet lyhyen Minäkuva-arvion itsestäsi ja nimeät sähköpostiosoitteet 6-9 tuttavaltasi, joilta haluat arvion hyvistä puolistasi. Egotrainer huolehtii lopusta. Tuttavasi saavat sähköpostilla kutsun tulla tekemään lyhyet arviot sinusta sivullemme.

Tuloksesi näet muodostuvan Omalle Sivullesi,

jolle pääset aina halutessasi tunnuksillasi. Sinne tulostuu Minäkuvasi ja Perusluonteesi. Näet tarkasti, paljonko sinulla on yhdeksää pääpiirrettä. Niistä neljä parasta osoittavat luotettavasti  pysyvän ja helposti havaittavan hyvän perusluonteesi. Lisäksi saat Top 5 hienointa lisäpiirrettäsi. Tuloksesi on selkeässä luonnemallissa ja sen alla luonnetyyppisi ja -koodisi. Mallista näet myös tarkasti puuttuvat alueesi. Voit myös kätevästi verrata itseäsi muihin.

Tuloksesi tarkemman tulkinnan saat Luonnesivuilta. 

Testi antaa tietoa tärkeistä pysyvistä vahvuuksistasi,  jotka muut huomaavat sinusta helposti . Useimmiten toiset vaistoavat luonteen paremmin kuin henkilö itse. Saat monipuolisen ja tarkan tuloksen luonteestasi. Luonnesivuilla saat käyttöösi laajan tietomme siitä, mitä tuloksesi merkitsee eri elämän alueilla. Mikä suuri merkitys on Perusluonteesi sijoittumisella  ulospäinsuuntautuneelle, voimakkaalle tai pohdiskelevalle pääalueelle? Mitä luonnekoodisi merkitsee? Mikä on sinun tarkka luonnetyyppisi?

Mikä on tärkein vahvuusalueesi uraasi ajatellen? Mitä merkitsevät väärät luulosi Minäkuvassa? Uskoitko olevasi ujompi kuin oletkaan? Oletko enemmän ystävällinen vai määrätietoinen, pehmis vai kovis? Mitkä piirteesi ärsyttävät muita ja ketä erityisesti? Mitkä ovat vakuuttavat piirteesi? Miten piirteesi käytännössä tulevat esiille ja merkitsevät?  Itsesi kehittäminen? Johtajaominaisuutesi? Kuka sinulle sopii, kuka ei? Miten juuri sinä olet eniten oma itsesi, luonteva ja tasapainoinen? Mitä sinä haluat?  Mistä tulevat asenteesi ja arvosi? Miten nostat itsetuntoasi ja kehität esiintymistä?   
Kaikki EgoTestistä jatkuu